Belysning

Belysningsinstallationer i Täby, Stockholm


Är ni en fastighetsägare eller ett företag som ska installera belysning till villan eller parken? Vi är ett väletablerad elföretag som utför alla vanligt förekommande elektriska & belysningsarbeten vid nyproduktion & ombyggnation i norra Stockholm med omnejd. Bland våra renoveringar finner ni oss i; Danderyd, Sollentuna, Solna, Ensta, Viggbyholm, Vallentuna, Upplands Väsby, Åkersberga & Uppsala. 

Om ni vill komma i kontakt med oss, så är enklast att lämna ett meddelande i formuläret till höger. 

Våra installationer


  • Integrerad köksbelysning
  • Belysnings till vardagsrum
  • Badrumsbelysning
  • Belysning utomhus (fastigheter & villor)
  • Ljussättning till kommuner (bl.a. parker, väg & parkeringshus)
  • Fastighetsautomation belysning (exempelvis trapphus)
  • KNX-lösningar till Smarta Hem

Behöriga Elektriker


Vi är ett seriöst företag som tar våra kunder i första hand. Därav innehåller våra medarbetare samtliga behörigheter som elektriker, är medlemmar i branschorganisationen EIO. Vi ser också till att gå löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. 

Ljussättning & rådgivning


Företaget hjälper er gärna med ljussättning och tipsar er hur ni kan få er belysning korrekt placerat över fastigheten. Vi hjälper dig med rådgivning och utför energibesparande åtgärder i bostäder och kontor med hjälp av bland annat LED-Belysning.

Nyttja ROT-Avdraget vid elinstallation


Inte alla av våra kunder vet att som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid installationer av belysning. Men så länge renoveringen sker i ditt hus eller bostadsrätt kan du dra ned kostnaderna på upp till 30%. Läs mer om detta på Skatteverkets hemsida eller mejla oss på elektriker@elinstallator-stockholm.se för era funderingar eller frågor. 

Vi ser fram emot att höra från er!

Kostnadsfritt Offert-förslag


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *