Installera automatiska strömbrytare & rörelsevakt

Installera automatiska strömbrytare & rörelsevakt i Täby

Automatiska strömbrytare och rörelsevakter är tekniska lösningar som bidrar till ökad säkerhet och energieffektivitet. Våra kvalificerade elektriker har lång erfarenhet av att installera och underhålla dessa system och kan hjälper dig hitta den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar.

Smarta lösningar för bekvämlighet

Med rörelsevakter kan du enkelt och bekvämt styra belysning och andra elektriska apparater i ditt hem eller på din arbetsplats. Rörelsevaktens sensorer detekterar närvaro och slår då på belysningen automatiskt. Den stängs då av automatiskt efter en vald tidsperiod utan närvaro. Det går såklart också att styra andra funktioner med rörelsevakter, kontakta oss med dina idéer!

ROT-avdrag för en kostnadseffektiv installation

Som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget för att sänka kostnaderna för elinstallationer. Vi hjälper dig ta del av ROT-avdraget, om du är berättigad till det, för att säkerställa att du för största möjliga valuta för dina pengar.

Ett elföretag med kundfokus i Täby med omnejd

Rörelsevakter och automatiska strömbrytare kan installeras både inomhus och utomhus. Vilken är bästa lösningen för dig? Kontakta oss så pratar vi om saken. Du kan höra av dig för att få hjälp i till exempel Visinge, Täby Centrum, Hägernäs, Erikslund eller Gribbylund. Det är helt gratis att få konsultation av oss och vi ger dig dessutom en offert helt utan kostnad.

Vi kan även hjälpa er med elbesiktning & elrvision runt Täby

Kostnadsfritt Offert-förslag


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *